torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 epistollaa ja suunnitelmia vuodelle 2016

Ensinnäkin, KIITOS MILJOONASTI kaikki ystävät ja kasvattien omistajat! Vuoteen on mahtunut paljon upeita hetkiä mutta muutamia surujakin. Terveiset ja rauhaa Saille, Ricolle ja Ekille taivaaseen. Kiitos tosiaan kuuluu ihan jokaiselle teille jotka kasvateistani pitävät huolta koko sydämellään ja jaksavat harrastaa tahoillaan, niin virallisissa kuin epiksissä tai hypokoirina ja jälkikoirina tai ihan vaan lenkittäjinä! ihana oli myös toimia monelle hoitotätinä vuoden aikaan. Seuraavassa ohuen ohut läpileikkaus koirasaralla.


Mona on ollut ihan "mummuna" koko vuoden, ikinuori ilopilleri joka lähtee elukan perään kuin nuoremmatkin ja on luottojuoksukamu Simon lisäksi. Monalle malja!


Meille muutti alkuvuodesta Vito-karvapallo (Suhteellisen Viha), joka lähti loppuvuodesta poliisikoiraksi eteläisempään Suomeen. Vaikka se kuinka ärsyttävä olikin niin tulihan sitä pieni ikävän poikanen. Mutta jatkoa seuraa silläkin saralla :)
Näyttelyistä valioituvat sisarukset Erkki (FI CH NordJW-13 W-14 AH Dropkick Murphy) ja Emla (FI CH BY CH AH Dixie Chick), huippuonnittelut ja nöyrä kiitos Sanna ja Sini!!! Molemmat jatkavat uraa agilityn treenaamisella ja toivon mukaan menestyksekkäällä virallisella saralla ensi vuonna <3 kotipesällä on uskoa teihin! Emlalle on myös minulla suunnitelmia ;)

Kasvatti Pepe (Ah Bobby Orr) laittoi myös terveisiä että kilpaura aloitettu agilityssa ja nollaakin tainnut tupsahtaa siellä, kiitos Leena!
Minä pyörähtelin muutaman kerran kehässä Viivin kanssa (Ah Goo Goo Doll) erittäin hyvin tuloksin, kiitos sinne kotipesään Sakelle ja Marjaanalle myös!(alla Erkki ja Viivi)


Ja sittenpä kerkesin jonkun verran harrastelemaan Simon kanssa, paljon on vielä treenattavaa mutta virallisissa agikisoissa startattiin tulosten verran, luolakokeista pari kelpo tulosta tuli, luonnostakin pari elukkaa ja luonnetesti suoritettiin. Simo se vaan on aika poika niin kotona kuin harrasteissakin, minä en niinkään osaa :) kiitos treeniporukka! En ole näyttelyissä aktivoitunut kiinnostuksen puutteen takia ja minulla vuosi on mennytkin uuden opiskelun (toinen tutkinto työn alla) ja työn merkeissä, lisäksi valmennukset ja agin koulutusohjaajaksi opiskelu vie aikaa ensi vuoden puolellakin. Mutta koirasuunnitelmia, treenisuunitelmia ja koesuunnitelmia omaan laumaankin on tiedossa, pitkäaikaisia haaveita toteuttamaan!


 Maikki malinois harrasteli Nikon kanssa itselleen hyväksytyt tulokset montsusta ja kirjoittaa nimensä MR1 BH Suhteellisen Kumiluoti. Maikille on pentuesuunnitelmia kasvattajallaan Jussilla (kennel Suhteellisen) ja sinne voi ottaa yhteyttä mikäli käyttökoira kiinnostaa.
Lettu aktivoitui tappamalla runsaan määrän myyriä ja jonkun kanin, ensi vuonna näytellään jonniin verran.

Ja PENTUSUUNNITELMIA: Ensi vuonna toivottavasti pentulaatikossa tuhisee uusia kasvatteja joista kotipesäänkin jäisi Mona-mummun iloksi nuorisoa kasvamaan. Alustavia suunitelmia on ja kyselyitäkin on tullut jo :)


                             Elma on kosaissut alustavasti tummaa ja etevää komistusta :)


Brodykin on tiedustellut miten "pohjoisen vauhdikasta poikaa" kiinnostaisi tehdä tulevaisuuden toivoja :)
Kiitos nöyrimmästi,

Anna-Mari ja perhe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti