keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Mona KVA-L ja Veijo ehkä vailla kotia

Epäiltyjen juoksujen takia mejä-kokeet jäivät viime kuussa 18.5 harmittavasti välistä joten mentiinkin sitten lut-kokeista hakemaan se A-tulos neidille luonnonluolan tarkastuksen kera. Mona on siis kansainvälinen missikaunotar käyttövalmiudella <3 onnea Mari-kasvattajalle! Mona täytti 2.6 nyt 7-vuotta ja kävi myös Tampereen kv'ssa verestelemässä muistoja missikisoista tuloksena valioakkojen voitto ja paras muija 2.sija :) vuoden päästä päästäänkin veteraaniluokkaan.

Mossen silmät tarkastettiin jälleen terveiksi, ja Mosselle on pari harrastusta loppuvuodelle suunnitteilla ;) Mitsu on oulun kotinsa kanssa kierrellyt parit missikarkelot hienoilla pn2-tuloksilla ja sillekin kettukokeet koittavat.

Simon kanssa ollaan harrastettu agia ja siitä onkin tullut kuuliainen mies! Minua jotenkin päivä toisen jälkeen hämmästyttää miten se voi olla luonteeltaan niin upea <3 näyttelyistä se on hakenut sert-varasert-eri-linjalla jotain lipukoita.

Muutenkin lapsentulon myötä tuntuu että ei voisi olla parempaa jengiä Peetu-pojalleni jonka joukossa kasvaa <3 arvostaa sitä että saa maata nurmella pojan kanssa kun koirat kirmaavat ympärillä tai tulevat viereen makaamaan.

MUOKS. VEIJO löysi kodin heti lähempää kuin arvasinkaan :)

(ETSII KOTIA :Joten onkin vaikea luopua Peetun uudesta parhaasta ystävästä Veijosta, Armored Heroine's Dropkick Murphy.(synt 16.1.2013). Veijon kodin piti muuttaa Suomeen vihdoin monen kuukauden odotuksen jälkeen mutta työtarjouksen takia jäävätkin kotimaahansa enkä sinne poikaa halunnut myydä, joten Veijo on vapaana vain harrastavaan ja rakastavaan kotiin. Veijon luonne on suoraan vanhemmiltaan, oppii upeasti ja kuuntelee: pentutottista tehdään ja vietetään perhe-elämää. Ulkonäkö on myös hivelevä, hieno runko ja rakenne ja kasvaa luultavasti noin isänsä kokoiseksi sopivaksi.)

Mona ja Peetu ruokailevat ruohoa

Veijon tikkuhetki

Kuin isänsä Simon, on Veijon myös tarkastettava malikan hampaat

Älyn jättiläiset

Maahanmenoa

Peetu käskee maahan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti